Splošna pravila o piškotkih in zasebnosti

To so splošna pravila o piškotkih in zasebnosti (pravila), ki veljajo za uporabo naše spletne strani www.laninwan.com. Ta pravila opisujejo, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo vaše podatke, ko uporabljate našo spletno stran.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih shrani spletni brskalnik na vaši napravi. Uporabljajo se za shranjevanje informacij o vašem obisku spletne strani, kot so vaše nastavitve in prijava. To pomeni, da vam ni treba vnašati istih informacij vsakič, ko obiščete spletno stran, in da vam lahko ponudimo bolj osebno izkušnjo.

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo naslednje vrste piškotkov:

  • Nujni piškotki: Ti piškotki so bistveni za delovanje spletne strani. Omogočajo vam uporabo osnovnih funkcij, kot so navigacija po straneh in dostop do varnih območij spletne strani.
  • Analitični piškotki: Ti piškotki nam omogočajo, da sledimo in merimo vašo uporabo spletne strani. To nam pomaga izboljšati delovanje spletne strani in vam ponuditi boljšo izkušnjo.
  • Funkcionalni piškotki: Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje vaših nastavitev in preferenc, da vam ni treba vnašati istih informacij vsakič, ko obiščete spletno stran.
  • Ciljni piškotki: Te piškotke uporabljajo tretje osebe za sledenje vašemu brskanju po različnih spletnih straneh. Uporabljajo se za ustvarjanje profila vaših interesov in za prikazovanje oglasov, ki bi vas lahko zanimali.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

  • Da bi izboljšali delovanje naše spletne strani
  • Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani
  • Da bi vam ponudili boljšo in bolj osebno izkušnjo
  • Da bi sledili in merili vašo uporabo naše spletne strani
  • Da bi vam prikazovali relevantne oglase

Kako lahko nadzorujete piškotke?

Večina spletnih brskalnikov vam omogoča nadzor nad piškotki. Piškotke lahko blokirate ali izbrišete v nastavitvah brskalnika. Vendar pa lahko blokiranje nekaterih piškotkov vpliva na vašo možnost uporabe naše spletne strani.

Za več informacij o upravljanju s piškotki v vašem brskalniku obiščite spletno mesto vašega brskalnika.

Zasebnost

Vaša zasebnost je za nas pomembna. Vaših podatkov ne bomo delili z nobeno tretjo osebo brez vašega soglasja. Vaše podatke bomo varovali v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov.

Dostop do vaših podatkov

Imate pravico dostopa do svojih podatkov in zahtevate njihovo popravek ali izbris. Prav tako imate pravico ugovarjati obdelavi svojih podatkov. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nas kontaktirajte na info@laninwan.com.

Spremembe teh pravil

Ta pravila lahko občasno posodobimo. O vsaki posodobitvi vas bomo obvestili tako, da objavimo posodobljeno različico pravil na naši spletni strani.

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pravilih ali o tem, kako uporabljamo vaše podatke, nas kontaktirajte na info@laninwan.com

Dodatne informacije

Za več informacij o varstvu podatkov obiščite spletno stran Uredba o splošni varstvi podatkov (GDPR): https://gdpr-info.eu/.