Storitev čiščenja računalniške opreme od računalnikov do strežnikov

V našem Računalniški SOS …-… mobilnem servisu razumemo pomen vzdrževanja za dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje vašega računalnika ali strežnika. Zato ponujamo celovito storitev čiščenja računalniške opreme, ki ne zajema le temeljitega čiščenja komponent, ampak tudi obnovitev hladilne – termalne paste in natančen pregled vseh ključnih komponent vašega sistema.

Kaj storitev vključuje:

  • Profesionalno čiščenje komponent: Temeljito čiščenje prahu in umazanije iz vseh notranjih delov računalnika, vključno z matično ploščo, grafično kartico in hladilnimi sistemi.
  • Obnova termalne paste: Menjava stare hladilne – termalne paste na procesorju in drugih ključnih komponentah za izboljšanje odvajanja toplote in zagotovitev stabilnega delovanja.
  • Pregled ključnih komponent: Natančen pregled in testiranje delovanja ključnih komponent, kot so trdi diski, RAM, procesor in grafična kartica, za zagotovitev njihove optimalne funkcionalnosti.

Poleg osnovne storitve čiščenja in vzdrževanja ponujamo tudi dodatne možnosti, ki se lahko prilagodijo vašim potrebam:

  • Odvoz in dostava: Za vaše udobje ponujamo storitev odvoza vaše opreme, njeno čiščenje in vzdrževanje v našem servisu ter nazadnje dostavo nazaj na vašo lokacijo.
  • Dodatne storitve po izboru: Po želji lahko izberete dodatne storitve, kot so diagnostika sistema, optimizacija Windows operacijskega sistema, nadgradnja programske opreme ali strojne opreme in druge prilagojene rešitve.

Z našo storitvijo čiščenja in vzdrževanja računalniške opreme zagotavljamo, da bo vaš računalnik deloval tiho, hladno in učinkovito, hkrati pa podaljšujemo njegovo življenjsko dobo in zmanjšujemo možnost za nastanek težav. Prepustite skrb za vašo tehnologijo nam in se osredotočite na to, kar najbolje znate.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.