Analiza celotne omrežne infrastrukture in odjemalcev

V današnjem povezanem svetu je zanesljivo in varno računalniško omrežje ključnega pomena za vsako organizacijo ali domačega uporabnika. Naša storitev pregleda računalniškega omrežja je zasnovana tako, da identificira in odpravi morebitne varnostne ranljivosti, izboljša delovanje in zagotavlja stabilnost vašega omrežja.

Kaj storitev vključuje:

  • Celovit pregled omrežja: Analiza celotne omrežne infrastrukture, vključno z usmerjevalniki, stikali, Wi-Fi dostopnimi točkami in povezanimi napravami, za odkrivanje morebitnih tehničnih in varnostnih pomanjkljivosti.
  • Varnostna analiza: Pregled omrežja za odkrivanje ranljivosti, kot so nezaščitene dostopne točke, šibka gesla in zastarela programska oprema, ki bi lahko predstavljale varnostno tveganje.
  • Optimizacija delovanja: Predlogi za izboljšanje hitrosti in zanesljivosti omrežne povezave, vključno z možnimi nadgradnjami ali prilagoditvami konfiguracije.
  • Analiza prepustnosti omrežja med povezavami navzgor: Poglobljena ocena prepustnosti med stikali in strežniki za zagotavljanje optimalne zmogljivosti in minimiziranje ozkih grl v omrežju.
  • Prilagojeni izboljševalni ukrep: Na podlagi ugotovitev pregleda pripravimo seznam priporočenih ukrepov za izboljšanje varnosti in učinkovitosti vašega omrežja.

Naš cilj je zagotoviti, da je vaše računalniško omrežje zanesljivo, varno in optimizirano za vaše potrebe, ne glede na to, ali gre za podjetje ali domačo uporabo. Z našo storitvijo pregleda računalniškega omrežja boste imeli mir, vedoč, da je vaše omrežje robustno in pripravljeno na vsakodnevne izzive digitalnega sveta.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.