Vaš servisni SOS partner: Cenik IT storitev

V dobi Ai tehnologije, kjer je vsak trenutek dragocen, Računalniški SOS …-… prinaša svežino v svet IT podpore z edinstveno ponudbo, ki presega običajno. Naš pristop ni zgolj storitev; je vaša tehnološka varovalka, prilagojena za popolno usklajenost z vašim dinamičnim življenjskim slogom in delovnim ritmom. Ustvarjeni smo za tiste trenutke, ko tehnologija zahteva človeški dotik, celo izven standardnih delovnih ur.

Naša dedikacija temelji na desetletjih kombinirane ekspertize, nabrane v elitnih telekomunikacijskih in IT krogih. Z obsežnim znanjem smo zavezani obravnavi vaših IT izzivov z neprimerljivo skrbnostjo in profesionalnostjo. Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in smo zato prilagodili naše urnike, da maksimalno ustrezajo vašim potrebam.

Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost. Za vas smo dostopni vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure. Zagotavljamo, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Naš cilj je dostaviti vrhunsko podporo, ki ne le rešuje težave, ampak vas tudi opolnomoči v vašem poslovnem okolju. Ne glede na to, ali se soočate s težavami strojne ali programske narave, potrebujete pomoč pri vzdrževanju IT infrastrukture ali iščete načine za optimizacijo vaših IT procesov, naša ekipa strokovnjakov je tu, da vam stoji ob strani.

Računalniška SOS – IT podpora

Izkusite mirnost, vedoč, da je vaša tehnologija v rokah strokovnjakov, ki resnično skrbijo. Dobrodošli pri Računalniškem SOS – kjer vaš IT svet nikoli ne spi.

Pomembno nam je, da je naš cenik jasen in razumen. Zavezani smo k transparentnosti in poštenosti, kar se odraža v naši cenovni politiki. Ponujamo jasno strukturirano cenovno ponudbo, kjer prva ura znaša 70 EUR, vsaka nadaljnja ura pa 50 EUR, vključno z 22% DDV in brez skritih stroškov za prevoz znotraj 20 km iz centra Ljubljane. S tem pristopom zagotavljamo, da so naše storitve ne samo kakovostne, ampak tudi finančno dostopne in brez skritih stroškov.

Naše storitve:

Naše storitve so skrbno zasnovane z mislijo na vas, da vam zagotovimo strokovno podporo, ko jo potrebujete, ob hkratnem zagotavljanju preglednosti in poštenosti našega cenika.

Cenik
Naše storitve ponujamo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, ki je na voljo vsak delovni dan od 17. do 21. ure ter ob sobotah od 8. do 15. ure. Vse cene že vključujejo 22% DDV in so brez dodatnih stroškov za prevoz v območju do 20 kilometrov iz centra Ljubljane.

Začetna ura: 70 EUR
Vsaka nadaljnja ura: 50 EUR

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali pokličete na telefonsko številko 040 294 023.