Instalacija in optimizacija omrežne opreme

Razumevanje pomena učinkovitega in zanesljivega računalniškega omrežja za vašo organizacijo je ključnega pomena za nas. Ponujamo profesionalno storitev postavitve aktivne omrežne opreme, ki zagotavlja brezhibno montažo in integracijo vseh aktivnih komponent vašega omrežja. Naša ekipa strokovnjakov ima bogate izkušnje z različnimi vrstami omrežne opreme, kar nam omogoča, da vaše omrežje prilagodimo specifičnim potrebam vašega podjetja.

Storitve vključujejo:

  • Montaža in integracija aktivnih komponent: Profesionalna namestitev in konfiguracija stikal, usmerjevalnikov, strežnikov in drugih ključnih komponent omrežja za optimizacijo delovanja in zanesljivosti. Vključuje tudi kreiranje VLAN skupin za izboljšano omrežno segmentacijo in varnost.
  • Namestitev dostopnih AP točk: Skrbna postavitev in konfiguracija brezžičnih dostopnih točk (AP) za zagotavljanje širokega in zanesljivega Wi-Fi pokritja.
  • Povezovanje končnih naprav: Integracija končnih naprav, kot so računalniki, VoIP telefoni in druge omrežne naprave, za zagotavljanje nemotene komunikacije in sodelovanja.
  • Varnostne nastavitve: Implementacija varnostnih protokolov in konfiguracij za zaščito vašega omrežja pred zunanjimi in notranjimi grožnjami. To vključuje konfiguracijo požarnih zidov, VPN, šifriranje in druge varnostne ukrepe.
  • Testiranje in validacija: Temeljito testiranje celotnega omrežja za zagotovitev, da vse komponente delujejo harmonično in brez težav, ključno z verifikacijo funkcionalnosti VLAN skupin in drugih omrežnih segmentacij.

Naša storitev ne zagotavlja le tehnične izvedbe, ampak tudi svetovanje in podporo pri izbiri najboljše omrežne opreme, ki ustreza vašim poslovnim potrebam in proračunu. Zavezani smo k zagotavljanju rešitev, ki ne samo izpolnjujejo, ampak presegajo pričakovanja naših strank.

Zaupajte nam postavitev vaše omrežne opreme in si zagotovite trdno temelj za vaše poslovne procese.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.