Vaš most do tehnološke odličnosti …

Zavedamo se pomena pravilne izbire računalniške in omrežne opreme za uspešno in učinkovito poslovanje. V vlogi vaših IT svetovalcev smo tu, da vas usmerimo skozi proces izbire najboljše in preverjene opreme. Oprema, ki bo ustrezala tako vašim potrebam kot željenemu cenovnemu razredu. Naš cilj je zagotoviti, da dobite optimalno rešitev, ki podpira vaše poslovne procese brez nepotrebnih stroškov.

Prilagodljivo svetovanje

Prilagodljivo svetovanje za optimalno IT opremo, ki ustreza vašim potrebam in proračunu ter ponudbi na tržišču

Svetovanje pri izboru računalniške opreme

Naša naloga je, da vam pomagamo izbrati preverjene modele prenosnikov, namiznih računalnikov in strežnikov. Skratka svetovali vam bomo opremo ki bo najbolj primerne delovnim nalogam vašega podjetja. Delujemo kot most med vami in proizvajalci, izbiramo le preverjene izdelke od vodilnih proizvajalcev, ki ustrezajo vašim specifičnim zahtevam in proračunu. Ponujamo tudi svetovanje glede možnih prilagoditev in nadgradenj, da zagotovimo, da je oprema, ki jo izberete, popolnoma prilagojena vašim poslovnim potrebam.

Svetovanje pri omrežnih rešitvah

Razumemo, kako ključna je zanesljiva, hitra in varna povezljivost za vsako podjetje. Zato delujemo kot vaši svetovalci pri izbiri omrežne opreme, od usmerjevalnikov in stikal do brezžičnih sistemov in varnostnih naprav. Naša vloga je, da vam pomagamo načrtovati, implementirati in vzdrževati omrežno infrastrukturo, ki bo zagotavljala neprekinjeno delovanje vašega podjetja.

Izbor dodatkov in pripomočkov

Poudarjamo pomen dodatkov in pripomočkov, ki omogočajo gladko delovanje vaše IT infrastrukture. Kot vaši svetovalci vam pomagamo izbrati visokokakovostne monitorje, tipkovnice, miške, tiskalnike in shranjevalne medije, ki so kompatibilni z vašo obstoječo opremo in podpirajo vaše poslovne procese.

Naša zaveza kot vaši svetovalci

Kot vaši IT svetovalci smo zavezani k zagotavljanju, da prejmete najboljšo možno opremo, ki ustreza vašim poslovnim potrebam in finančnim zmožnostim. Z bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem smo tukaj, da vam ponudimo kvalificirano svetovanje, tehnično podporo in prilagojene rešitve. Naša prioriteta je razumeti vaše potrebe in skupaj z vami najti optimalne rešitve, ki spodbujajo rast in uspeh vašega podjetja.

Zaupajte nam svoj IT izziv in skupaj bomo našli najboljše rešitve, ki ne samo izpolnjujejo vaše trenutne potrebe, ampak so tudi finančno dostopne in pripravljene na prihodnje izzive. Kontaktirajte nas za prilagojeno svetovanje in odkrijte, kako lahko prava izbira računalniške in omrežne opreme pripomore k vašemu poslovnemu uspehu.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.