Brez delujoče IT tehnologije ni uspeha

Zavedamo se, da je delujoča IT tehnologija ključnega pomena za uspeh in učinkovitost vsakega sodobnega podjetja. Naša misija je zagotoviti, da vaša IT infrastruktura ne le brezhibno deluje, temveč aktivno prispeva k napredku in prosperiteti vašega poslovanja. Z našim obsežnim naborom IT storitev vam omogočamo, da se popolnoma posvetite rasti vašega podjetja, medtem ko mi prevzamemo skrb za tehnološke rešitve. Prepustite nam, da s strokovnostjo in predanostjo poskrbimo za vašo tehnološko podporo.

Naše storitve Računalniški SOS …-… so zasnovane kot dopolnilna ponudba, kar nam omogoča, da vam zagotovimo izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Razumemo, da težave z IT opremo ne poznajo urnika, zato smo za vas dosegljivi vsak delavnik od ponedeljka do petka med 17. in 21. uro ter ob sobotah od 8. do 15. ure. Naš cilj je zagotoviti hitro in učinkovito podporo, ko jo najbolj potrebujete, in sicer z osebnim pristopom, ki je prilagojen vašim specifičnim zahtevam.

Naše glavne IT storitve:

1. Nastavitev in konfiguracija omrežja
Zagotavljamo profesionalno vzpostavitev in konfiguracijo domačih ali pisarniških omrežij, vključno z usmerjevalniki, stikali in Wi-Fi, za brezhibno povezljivost in varnost.

2. Obnova podatkov
Za obnovitev izgubljenih ali poškodovanih podatkov s širokega spektra shranjevalnih medijev sodelujemo s specializiranimi partnerji za reševanje podatkov. Ta partnerstva nam omogočajo, da vam zagotovimo vrhunske storitve obnove podatkov, pri čemer lahko zaupate, da so vaši podatki v najvarnejših rokah.

3. Namestitev in konfiguracija programske opreme
Strokovna namestitev in nastavitev široke palete programske opreme, od pisarniških aplikacij do specializiranih orodij, za maksimalno učinkovitost in produktivnost.

4. Odstranjevanje virusov in zlonamerne programske opreme
Naša ekipa strokovnjakov je opremljena za odstranjevanje vseh vrst zlonamerne programske opreme, vključno z virusi, spyware-om in ransomware-om, za zaščito vaše digitalne varnosti.

5. Nadgradnje strojne opreme
Izboljšajte zmogljivost vašega računalnika z našimi storitvami nadgradenj, vključno s pomnilnikom, trdimi diski, SSD-ji in grafičnimi karticami.

6. Rešitve za varnostno kopiranje in oblačne storitve
Ponujamo celovite rešitve za varnostno kopiranje vaših podatkov, lokalno ali v oblaku, za zagotovitev, da so vaši podatki vedno varni in dostopni.

7. Odprava težav s strojno in programsko opremo
Naša ekipa je specializirana za hitro diagnostiko in odpravo težav, zagotavljamo rešitve za vse vaše IT izzive.

8. Svetovanje in IT podpora
Nudimo strokovno svetovanje in podporo za izbiro in implementacijo prave tehnologije ter izboljšanje vaše IT infrastrukture.

9. Konfiguracija in upravljanje E-poštnih strežnikov
Zagotavljamo konfiguracijo in upravljanje e-poštnih strežnikov, vključno z zaščitnimi ukrepi proti spamu in phishing napadom.

10. Varnost in zaščita podatkov
Implementiramo napredne varnostne rešitve, vključno s požarnimi zidovi, VPN, šifriranjem podatkov in protivirusnimi programi za celovito zaščito pred spletnimi grožnjami.

Specializirani smo za:

Storitve preventivnega pregleda in vzdrževanja za Windows operacijske sisteme link.
Storitev čiščenja računalniške opreme za dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje link
Pregled omrežja z analizo celotne omrežne infrastrukture in odjemalcev link
Instalacija, postavitev in optimizacija omrežne opreme link
Implementacija in upravljanje virtualizacije link
Svetovanje pri vpeljavi IP telefonije in združenih komunikacij link
Celovita zaščita in ocena tveganj: zagotavljanje digitalne varnosti link

Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.