Celovita zaščita in ocena tveganj: zagotavljanje digitalne varnosti

V današnjem digitalno povezanem svetu je varnost računalniških sistemov in omrežij temeljnega pomena za zaščito podatkov in poslovnih procesov vsakega podjetja. Naša storitev varnostnega pregleda je oblikovana tako, da identificira in obravnava varnostna tveganja ter zagotavlja celovito zaščito vaše IT infrastrukture.

Naše standardne storitve varnostnega pregleda vključujejo:

  • Penetracijsko testiranje omrežja: Simulacija kibernetskih napadov na vaše omrežje za identifikacijo ranljivosti in potencialnih vstopnih točk za napadalce.
  • Analiza požarnega zidu: Pregled in optimizacija pravil požarnega zidu za zagotovitev, da so vaši podatki varno zaščiteni pred neželenimi dostopi.
  • OSINT (Odprtokodno obveščevalno zbiranje podatkov): Uporaba javno dostopnih informacij za zbiranje podatkov o potencialnih grožnjah in ranljivostih vašega podjetja na internetu.
  • Ocenjevanje groženj: Analiza in ocena potencialnih groženj vašemu omrežju in sistemom, vključno z naprednimi trajnostnimi grožnjami (APT) in drugimi kibernetskimi tveganji.
  • Varnostna analiza aplikacij: Pregled in testiranje varnosti vaših poslovnih aplikacij za identifikacijo ranljivosti, kot so injekcije SQL, XSS in drugih varnostnih pomanjkljivosti.
  • Fizična varnost in socialno inženirstvo: Ocena fizičnih varnostnih ukrepov in preizkušanje ranljivosti za socialno inženirstvo, ki bi lahko ogrozile varnost vaših sistemov in podatkov.
  • Varnostna usposabljanja in ozaveščanja: Organizacija usposabljanj za zaposlene za izboljšanje njihovega razumevanja kibernetskih groženj in najboljših praks za varno ravnanje z informacijami.

Varnostni pregled pametnih mobilnih telefonov:

V današnjem svetu, kjer mobilne naprave postajajo ključni dostopni točki do poslovnih in osebnih podatkov, je varnost pametnih telefonov postala bistvena. Naša storitev pregleda mobilnih telefonov vključuje celovito analizo in oceno varnostnih tveganj, s katerimi se vaši uporabniki lahko soočajo. To vključuje pregled aplikacij, konfiguracijo varnostnih nastavitev, oceno ranljivosti operacijskega sistema in identifikacijo morebitnih groženj, kot so zlonamerna programska oprema, vohunski programi in neavtoriziran dostop. Zagotavljamo priporočila in rešitve za zaščito mobilnih telefonov pred sodobnimi kibernetskimi grožnjami, s čimer povečujemo varnost vaše mobilne komunikacije in podatkov.

Zakaj izbrati naše storitve?

Naš pristop temelji na najnovejših metodologijah in tehnologijah, zagotavljamo pa tudi prilagojene rešitve, ki ustrezajo specifičnim potrebam in zahtevam vašega podjetja. Naš cilj je ne samo identificirati in obravnavati trenutne varnostne ranljivosti, ampak tudi okrepiti vašo dolgoročno odpornost proti kibernetskim grožnjam.

Za več informacij o naših storitvah varnostnega pregleda ali za naročilo, nas prosim kontaktirajte preko naše spletne strani ali telefonske številke 040 294 023.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.