Implementacija in upravljanje virtualizacije

V sodobnem poslovnem svetu so virtualna okolja ključna za zagotavljanje fleksibilnosti, skalabilnosti in učinkovitosti IT infrastrukture. Naše storitve postavitve virtualnih okolij so zasnovane tako, da vašemu podjetju omogočajo izkoristek vseh prednosti virtualizacije, ne glede na vaše specifične potrebe in zahteve. Specializirani smo za implementacijo vodilnih rešitev na področju virtualizacije, vključno z VMware, Hyper-V in odprtokodnim Proxmox VE.

Naše storitve vključujejo:

  • Načrtovanje in implementacija: Razvoj prilagojenih rešitev za virtualizacijo, ki temeljijo na temeljiti analizi vaših potreb in ciljev. Naše načrtovanje zajema celotno arhitekturo vašega virtualnega okolja, od izbire prave platforme do optimizacije zmogljivosti in varnosti.
  • Konfiguracija in optimizacija: Natančna konfiguracija virtualnih strojev, omrežij in shranjevanja za zagotavljanje visoke razpoložljivosti, zanesljivosti in učinkovitosti. Vključujemo tudi optimizacijo obstoječih virtualnih okolij za izboljšanje delovanja in zmanjšanje stroškov.
  • Migracija in integracija: Podpora pri migraciji iz fizičnih v virtualne sisteme ter integracija virtualnih okolij z obstoječo IT infrastrukturo, zagotavljajoč nemoteno in varno prehodnost.
  • Vzdrževanje in podpora: Ponujamo stalno tehnično podporo in vzdrževanje za vaša virtualna okolja, vključno z rednimi posodobitvami in varnostnimi popravki, da zagotovimo njihovo stalno razpoložljivost in varnost.

Z našimi rešitvami za virtualna okolja lahko vaše podjetje izkoristi vse prednosti virtualizacije, od zmanjšanja stroškov strojne opreme do izboljšane agilnosti in hitrejšega uvajanja novih aplikacij. Ne glede na to, ali želite izboljšati obstoječe virtualno okolje ali začeti novo virtualizacijsko pobudo, smo tukaj, da vam pomagamo na vsakem koraku.


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.