Izpolnite vprašalnik in odkrijte optimalno komunikacijsko rešitev za vaše podjetje!

Iščete učinkovito, zanesljivo in cenovno ugodno komunikacijsko rešitev za vaše podjetje? Potem vam ponujamo brezplačno analizo vaših potreb in individualno svetovanje pri izbiri najprimernejšega sistema.

Da bi vam lahko ponudili najbolj optimalen komunikacijski sistem, ki bo ustrezal vašim specifičnim zahtevam in finančnim zmožnostim, vas prosimo, da izpolnite kratek vprašalnik. Vprašalnik vam bo vzel le nekaj minut, vaše odgovore pa bomo uporabili za:

  • Razumevanje vaših trenutnih komunikacijskih potreb
  • Oceno vašega proračuna
  • Predstavitev različnih možnosti
  • Priporočilo najprimernejšega sistema za vaše podjetje

Zakaj izpolniti vprašalnik?

  • Prihranite čas in denar.
  • Izognite se nepotrebnim naložbam v neprimerne sisteme.
  • Pridobite strokovno svetovanje izkušenih strokovnjakov.
  • Zagotovite si optimalno komunikacijsko rešitev, ki bo izboljšala produktivnost in konkurenčnost vašega podjetja.

Izpolnite vprašalnik še danes in naredite korak naprej k bolj učinkoviti in cenovno ugodni komunikaciji!


Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.