Mikrotikov usmerjevalnik serije L009 je odlična izbira za mala podjetja, ki iščejo zanesljivo, zmogljivo in cenovno ugodno rešitev za svoje omrežne potrebe.

Z naprednimi funkcijami, kot so hitri Gigabit Ethernet vhodi, SFP kletka za povečano povezljivost in prilagodljivost, ter zmogljiv ARM CPU, L009 zagotavlja stabilno in učinkovito omrežno okolje, primerno za dinamične poslovne zahteve.

Razvoj legendarnega usmerjevalnika: Serija RB2011 je že več kot desetletje simbol dostopne, prilagodljive in robustne povezljivosti. Zdaj predstavljamo L009 – nadgradnjo, ki ohranja in izboljšuje vse ključne elemente, vključno z značilno rdečo barvno shemo in privlačno ceno.

Razlogi za izbiro L009:

 1. Izboljšana zmogljivost: L009 je do 4-krat hitrejši od svojega predhodnika RB2011, z zmogljivim dvojedrnim ARM CPU, ki omogoča napredno usmerjanje, filtriranje in šifriranje.
 2. Več funkcij: Uživajte v naprednih RouterOS funkcijah, izkoristite polno velik USB vhod za prilagojene projekte in povežite LTE modem po vaši izbiri.
 3. Kvalitetne izboljšave: Izdelan z mislijo na sistemskega administratorja, L009 ponuja Gigabit Ethernet porte, PoE-in/out, in SFP kletko za še lažje upravljanje omrežja.

Napredna strojna oprema:

 • Zmogljiva in varna povezava: Pričakujte do 90 Mbps prepustnosti z IPsec strojnim šifriranjem.
 • Vsestranski vhodi: Vsak vhod je Gigabit Ethernet, z dodatkom PoE-in na prvem vhodu in PoE-Out na zadnjem.
 • SFP kletka: Podpira Gigabit in 2,5 Gigabit povezljivost, kar omogoča preprosto in hitro konfiguracijo.

Oblikovanje in prilagodljivost:

 • Inovativno ohišje: Podobno kot pri seriji RB5009, ohišje služi kot hladilnik in omogoča montažo do štirih enot v en sam 1U prostor za vgradnjo v stojalo.
 • Učinkovita postavitev strežniške sobe: S kombinacijo RB5009 in L009 lahko optimizirate prostor in napajanje v vaši strežniški sobi, pri čemer RM različica L009 ponuja dodatne možnosti za brezžično povezljivost in montažo.

Mikrotikov usmerjevalnik serije L009 je izjemna izbira za mala podjetja iz več ključnih razlogov:

 1. Zanesljivost in stabilnost: Mikrotik je znan po svoji zanesljivosti in robustnosti. Usmerjevalniki serije L009 so zgrajeni z mislijo na dolgotrajno delovanje, kar zagotavlja, da bo vaše podjetniško omrežje ostalo aktivno in stabilno tudi v najzahtevnejših delovnih pogojih.
 2. Visoka zmogljivost: Z napredno dvojedrno ARM procesorsko enoto in posebnimi funkcijami, kot so kompleksna pravila požarnega zidu, strojno šifriranje IPsec in podpora za napredne funkcije RouterOS, L009 zagotavlja visoko zmogljivost, ki lahko zadovolji potrebe hitro rastočih malih podjetij.
 3. Cenovna ugodnost: Kljub visoki zmogljivosti in naprednim funkcijam, serija L009 ostaja cenovno dostopna, kar je ključnega pomena za mala podjetja, ki morajo učinkovito upravljati svoje omejene finančne vire.
 4. Prilagodljivost in širitev: Z gigabitnimi Ethernet vhodi, PoE-in/out možnostmi in SFP kletko za povečano povezljivost, L009 omogoča enostavno širitev in prilagoditev omrežja glede na spreminjajoče se poslovne potrebe.
 5. Enostavnost upravljanja: Mikrotikova RouterOS platforma ponuja intuitiven vmesnik in močne nastavitvene možnosti, kar omogoča lažje upravljanje omrežja, varnostne nastavitve in nadzor nad prometom brez potrebe po obsežnem tehničnem znanju.
 6. Dodatne funkcije za brezžično povezljivost: Model L009UiGS-2HaxD-IN prinaša dodatno vrednost z vgrajeno dvo-verižno 2.4 GHz ax brezžično povezavo, kar omogoča mala podjetja, da vzpostavijo zmogljivo in zanesljivo brezžično omrežje brez potrebe po dodatni strojni opremi.
 7. Pripravljen za prihodnost: Z možnostjo uporabe najnovejših funkcij Linux Kernela in podporo za implementacijo lastnih projektnih kontejnerjev, serija L009 zagotavlja, da bo vaše omrežje pripravljeno na prihodnje tehnološke inovacije in poslovne potrebe.

Z vsemi temi lastnostmi Mikrotikova serija L009 predstavlja odlično izbiro za mala podjetja, ki iščejo zanesljivo, zmogljivo in cenovno ugodno rešitev za svoje omrežne zahteve.

Zaključek: Medtem ko RB2011 ostaja legendarni usmerjevalnik, L009 dviguje standarde z napredno tehnologijo in učinkovitostjo. Izberite L009 za naslednjo stopnjo zmogljivosti, funkcionalnosti in prihrankov v vaši strežniški sobi.

Poleg tega je na voljo tudi različica z vgrajeno dostopno točko (AP), model L009UiGS-2HaxD-IN, ki še dodatno razširi zmogljivosti tega usmerjevalnika. Ta verzija vključuje 2.4 GHz ax dvo-verižno brezžično povezavo, ki ponuja hitro in zanesljivo brezžično pokritost, idealno za podjetja, ki potrebujejo močno brezžično povezavo za svoje delovno okolje. Z vgrajeno AP točko, L009UiGS-2HaxD-IN omogoča enostavno vzpostavitev brezžičnega omrežja, ki je tako varno kot tudi enostavno za upravljanje, kar je ključnega pomena za mala podjetja, ki želijo optimizirati svojo produktivnost in učinkovitost.

Več informacij: https://mikrotik.com/product/l009uigs_rm

Mikrotik usmerjevalnik serije L009