Grandstream pionir inovacij v VoIP in omrežnih rešitvah ter hitro rastoče podjetje na področju žičnih in brezžičnih omrežnih tehnologij

Od svoje ustanovitve leta 2002 se je Grandstream Networks, Inc., s sedežem v Bostonu, Massachusetts, uveljavil kot vodilni proizvajalec VoIP in omrežne opreme. Z razvojem široke palete izdelkov, ki vključujejo IP telefone, VoIP prehode, IP video telefone, IP video nadzorne kamere in IP PBX sisteme, je Grandstream postal sinonim za kakovost, zanesljivost in dostopnost. Njihova zavezanost inovacijam in kakovosti jim je prinesla številne nagrade in priznanja, kar odraža njihovo predanost razvoju rešitev, ki zadovoljujejo in presegajo potrebe trga.

Razširitev v LAN omrežne rešitve

Grandstream zdaj širi svoje obzorje z uvedbo nove linije LAN omrežne opreme, ki zajema stikala, usmerjevalnike in brezžično opremo, s čimer nadaljuje tradicijo inovacij. Ta serija je oblikovana tako, da zagotavlja močna in varna omrežja z obsežnim pokritostnim območjem, zahvaljujoč vodilnim postopkom nastavitve in upravljanja. Z vključevanjem tako Wi-Fi dostopnih točk kot gigabitnih usmerjevalnikov, Grandstream zagotavlja celovito žično in brezžično rešitev za sodobna podjetja.

GWN serija vrhunec omrežne tehnologije

Neupravljana stikala: Serija GWN7700 ponuja preprost in stroškovno učinkovit način za dodajanje gigabitne povezljivosti domačim pisarnam in malim do srednje velikim podjetjem. Brez potrebe po konfiguraciji so ta stikala idealna za enostavne omrežne zahteve.

Stikala Layer 2+: Serija GWN7800 prinaša napredno upravljanje omrežja z možnostmi, kot so napredna VLAN segmentacija, QoS za prioritizacijo prometa in obsežne varnostne funkcije za zaščito pred napadi.

Stikala Layer 3: Serija GWN7810 je zasnovana za srednje velika do velika podjetja, ki zahtevajo skalabilna, varna in visoko zmogljiva omrežja. Te naprave omogočajo sofisticirano segmentacijo prometa in celovite varnostne zmogljivosti.

Agregacijska stikala: Serija GWN7830 je namenjena podjetjem, ki potrebujejo najvišjo kapaciteto in zmogljivost. Podpirajo napredne omrežne funkcije za zagotavljanje brezhibne povezljivosti in varnosti.

Zagotovljena 3-letna garancija na vse izdelke serije GWN odseva Grandstreamovo zaupanje v kakovost in zanesljivost svojih rešitev.

Grandstream Networks, Inc. ne ponuja le široke palete kakovostnih VoIP in omrežnih naprav, ampak tudi inovativne platforme za upravljanje omrežij, ki podjetjem olajšajo nadzor in vzdrževanje njihovih omrežnih rešitev. Z uvedbo GWN.Cloud in GWN Manager, Grandstream strankam omogoča, da izkoristijo poenostavljeno upravljanje mreže za svoje dostopne točke, usmerjevalnike in stikala, kar zagotavlja, da je upravljanje mreže ali več mrež na različnih lokacijah bolj učinkovito in varno kot kdaj koli prej.

GWN.Cloud: Kontroler v oblaku za serijo GWN

GWN.Cloud je brezplačna platforma za upravljanje podjetij, ki omogoča enostavno upravljanje naprav serije Grandstream GWN z enim centraliziranim, poenostavljenim sistemom. Ta platforma, ki gostuje na Amazon Web Services (AWS), zagotavlja visoko zanesljivost in varnost z enakim standardom šifriranjem TLS kot ga uporabljajo banke od začetka do konca in avtentikacijo na osnovi certifikata X.509. Z GWN.Cloud je mogoče omrežja hitro vzpostaviti, nadzorovati in poročati z dostopom od koder koli prek spletnega vmesnika ali mobilne aplikacije za iOS in Android.

GWN Manager: Programski krmilnik na mestu za serijo GWN

Za organizacije, ki dajejo prednost upravljanju omrežja na mestu, GWN Manager ponuja brezplačno, prilagodljivo rešitev, ki je tipično nameščena na zasebnem omrežju stranke. Ta programski krmilnik omogoča poenostavljeno konfiguracijo in upravljanje, s spremljanjem delovanja omrežja v realnem času, opozorili, statistiko in poročili, ki so dostopna prek spletnega brskalnika ali mobilne aplikacije. GWN Manager omogoča podjetjem, da imajo popoln nadzor nad svojimi omrežnimi rešitvami z enostavnim in prilagodljivim orodjem.


Zaključek

Grandstream s svojima platformama GWN.Cloud in GWN Manager dokazuje svojo predanost zagotavljanju celovitih rešitev, ki ne samo da izpolnjujejo tehnične zahteve sodobnih podjetij, ampak tudi poenostavljajo upravljanje omrežja. Z zagotavljanjem močnih, varnih in enostavno upravljivih omrežnih rešitev Grandstream ostaja v ospredju inovacij v industriji VoIP in omrežnih tehnologij, kar podjetjem omogoča, da se osredotočijo na rast in uspeh, medtem ko Grandstream skrbi za njihovo omrežno infrastrukturo. Grandstream nadaljuje z utrjevanjem svojega položaja kot pionirja in inovatorja na področju VoIP in omrežnih tehnologij, hkrati pa se hitro uveljavlja kot vodilno podjetje na področju žičnih in brezžičnih omrežnih tehnologij. Njihova nova linija LAN omrežne opreme predstavlja še en korak naprej v njihovem prizadevanju, da ostanejo v koraku s časom in potrebami svojih strank po vsem svetu. Z močnim poudarkom na kakovosti, zanesljivosti in uporabniku prijaznih rešitvah, Grandstream ostaja prva izbira za podjetja, ki iščejo najboljše v komunikacijski tehnologiji.

Več informacij na strani proizvajalca Grandstream

Grandstream LAN stikala