Dobrodošli v našem svetu popolne IT podpore in digitalne transformacije!

Verjamemo, da je tehnologija ključna za uspeh v današnjem digitalnem svetu. Toda včasih se lahko spopadanje s hitro razvijajočimi se tehnološkimi izzivi zdi kot nemogoča naloga. Zato smo tukaj mi – vaša popolna IT podpora in partner v digitalni transformaciji.

Ne ponujamo le rešitev za vaše računalniške težave; postanemo vaš partner pri preoblikovanju vašega poslovanja z izkoriščanjem moči tehnologije. Z našo celovito IT podporo vam pomagamo premagati vsako oviro, ki se pojavi na poti do vašega uspeha. Ne glede na to, ali gre za enkratno težavo ali dolgoročno strategijo, smo tu, da vam nudimo strokovno znanje in podporo, ki jo potrebujete.

V dinamičnem svetu tehnologije je brezhibna IT infrastruktura ključnega pomena za uspeh in rast vsakega sodobnega podjetja. Računalniški SOS stoji ob vaši strani kot vaš zanesljiv partner, ki se zavezuje k odpravljanju vseh IT izzivov, s katerimi se lahko soočate.

Naše storitve vključujejo:

 • Reševanje težav z računalniki in omrežji: S hitrim in učinkovitim pristopom zagotavljamo, da bo vaša tehnologija nemoteno delovala, omogočajoč vam, da se popolnoma posvetite svojemu poslu.
 • Postavitev in optimizacija omrežij: Ustvarjamo varno, zanesljivo in prilagojeno omrežno infrastrukturo, ki bo ustrezala vašim specifičnim poslovnim potrebam.
 • Napredne varnostne rešitve: Z najnovejšimi varnostnimi tehnologijami ščitimo vaše podatke in sisteme pred vseprisotnimi spletnimi grožnjami.
 • Posodobitve programske opreme: Skrbimo za redno nadgradnjo in vzdrževanje vaše programske opreme, da ohranimo njeno učinkovitost in varnost.
 • Odstranjevanje virusov: Učinkovito se borimo proti virusom in zlonamerni programski opremi, varujemo vaše podatke in zagotavljamo nemoteno delovanje vaših sistemov.

Poleg tega ponujamo tudi celovito podporo pri digitalni transformaciji vašega podjetja:

 • Implementacija sodobnih IT rešitev: Pomagamo vam izbrati in vpeljati najnovejše IT rešitve, ki bodo povečale vašo produktivnost in izboljšale poslovne procese.
 • Optimizacija IT infrastrukture: Skrbimo za učinkovitost vaše IT infrastrukture, zmanjšujemo stroške in izboljšujemo delovne procese.
 • Zaščita podatkov: Implementiramo robustne varnostne strategije za zaščito vaših dragocenih podatkov pred nepooblaščenimi dostopi.
 • Izobraževanje zaposlenih: Ponujamo prilagojena izobraževanja za vaše zaposlene, da maksimalno izkoristijo potencial uporabljene tehnologije.

Zakaj Računalniški SOS:

 • Zanesljivost: Smo dokazano zanesljivo podjetje z bogatimi izkušnjami v IT sektorju.
 • Strokovnost: Naša ekipa je sestavljena iz visoko usposobljenih IT strokovnjakov.
 • Učinkovitost: Zagotavljamo hitro in učinkovito reševanje vseh vaših IT potreb.
 • Cenovna dostopnost: Naše storitve so cenovno prilagodljive in oblikovane glede na vaše posebne zahteve.
 • Individualni pristop: Vsakemu klientu se individualno posvetimo in skrbno oblikujemo rešitve, ki popolnoma ustrezajo njegovim potrebam.

Računalniški SOS: vaš zanesljiv sopotnik na poti k digitalni odličnosti. Ne dovolite, da IT izzivi ovirajo vašo pot do uspeha. Za strokovno svetovanje ali ponudbo nas kontaktirajte še danes in skupaj bomo zgradili močne IT temelje vašega podjetja.

Specializirani smo za:

Storitve preventivnega pregleda in vzdrževanja za Windows operacijske sisteme link.
Storitev čiščenja računalniške opreme za dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje link
Pregled omrežja z analizo celotne omrežne infrastrukture in odjemalcev link
Instalacija, postavitev in optimizacija omrežne opreme link
Implementacija in upravljanje virtualizacije link
Svetovanje pri vpeljavi IP telefonije in združenih komunikacij link
Celovita zaščita in ocena tveganj: zagotavljanje digitalne varnosti link

Naše storitve Računalniški SOS …-… so oblikovane kot dopolnilna ponudba, ki nam omogoča ponuditi izjemno prilagodljivo in individualno obravnavo vaših tehnoloških potreb, tudi izven standardnega delovnega časa. Naša predanost in strokovnost izvirata iz bogatih izkušenj, pridobljenih v vodilnih telekomunikacijskih in IT podjetjih. Kot strokovnjaki, zavezani kvaliteti, se zavzemamo za to, da so vaše IT potrebe obravnavane z največjo mero skrbnosti in pozornosti.

Razumemo dinamiko vašega delovnega časa in zato smo prilagodili naše urnike, da čimbolj ustrezajo vašim potrebam. Naše storitve nudimo kot dopolnilno popoldansko dejavnost, dostopni smo vsak delovni dan od 17. do 21. ure in ob sobotah od 8. do 15. ure, kar pomeni, da smo na voljo takrat, ko nas najbolj potrebujete. Ne dovolite, da IT izzivi zavirajo vaš delovni proces – zaupajte Računalniškemu SOS-u in si zagotovite zanesljivo ter strokovno podporo.

Za dodatne informacije o naših storitvah ali za oddajo naročila nas lahko kontaktirate preko naše spletne strani ali nas pokličete na telefonsko številko 040 294 023.

Brez skrbi z IT-jem