V današnjem hitro razvijajočem se poslovnem svetu, kjer se poudarek na fleksibilnosti in povezljivosti nikoli ni zdel bolj pomemben, so napredni omrežni sistemi ključni za podpiranje dinamičnih delovnih okolij. Zlasti za majhne pisarne, domače pisarne in oddaljene delavce, ki iščejo zanesljive, varne in visoko zmogljive rešitve za povezovanje, usmerjevalniki Grandstream ponujajo vrhunsko tehnologijo za izpolnitev teh potreb.

Usmerjevalniki Grandstream so zasnovani tako, da omogočajo napajanje pametnih pisarn in avtomatizacije domov, zagotavljajo nemoten prenos 4K Ultra HD, podpirajo spletne sestanke, video konference, spletne igre in še več. Z vgrajeno podporo za VPN, ti usmerjevalniki omogočajo oddaljenim zaposlenim varno povezovanje s podjetniškim omrežjem, bodisi od doma ali iz podružničnih pisarn, s čimer se zagotavlja neprekinjeno poslovanje in produktivnost.

Varnost predstavlja temelj teh usmerjevalnikov, saj vključujejo varnostne funkcije podjetniškega razreda, kot so edinstveni varnostni certifikati in naključna privzeta gesla, ki zagotavljajo varno Wi-Fi in VPN dostopanje. Poleg tega kombinacija pospešenih Wi-Fi hitrosti, mreženja mesh, žičnih AP povezav in drugih naprednih funkcij naredi te usmerjevalnike idealno rešitev za rastoče domače ali majhno poslovno omrežje.

Serija GWN7000 usmerjevalnikov, ki predstavljajo več-WAN gigabitne VPN usmerjevalnike z vgrajenimi požarnimi zidovi, omogočajo podjetjem izgradnjo obsežnih žičnih, brezžičnih in VPN omrežij. Te naprave so opremljene z več gigabitnimi RJ45 in SFP vrati, podpirajo več WAN vrat z uravnoteženjem obremenitve in preklopom na rezervo, da se maksimizira zanesljivost povezave. Napredne funkcije požarnega zidu, vključno z DDNS, posredovanjem vrat, DMZ in drugo, skupaj z možnostmi filtriranja in naprednim QoS, zagotavljajo, da so omrežja varna, zanesljiva in optimizirana za vse vrste prometa.

Z vgrajenim krmilnikom lahko ti usmerjevalniki upravljajo do 150 GWN AP-jev, kar omogoča preprosto širitev in upravljanje omrežij. Poleg tega platforma GWN.Cloud ponuja brezplačno orodje za upravljanje v oblaku, ki dodatno olajša upravljanje in nadzor nad omrežnimi napravami.

Ti usmerjevalniki so idealni za širok spekter uporabe, vključno z malimi do srednje velikimi podjetji, trgovino, izobraževanjem, gostoljubnostjo, zdravstvom in drugimi sektorji, ki potrebujejo zanesljivo, varno in visoko zmogljivo omrežno infrastrukturo. Z zagotavljanjem močne podpore za VPN, napredne varnostne zaščite in enostavnih orodij za upravljanje, Grandstream usmerjevalniki postavljajo standard za sodobne omrežne rešitve, ki omogočajo podjetjem, da ohranjajo korak s časom in izkoristijo tehnološki napredek za izboljšanje svojega poslovanja.

Grandstream GWN7001

Idealen za manjše pisarne in domače uporabnike, GWN7001 ponuja dvojedrni ARM Cortex A53 1GHz procesor, zagotavljajoč visoko zmogljivost in stabilnost. Z 6 Gigabit Ethernet vrati, USB 2.0 priključkom in namizno montažo, ta model podpira do 50 VPN predorov in omogoča enostavno upravljanje do 100 GWN dostopnih točk, kar zagotavlja brezhibno povezljivost in varnost vašega omrežja.

Grandstream GWN7002

Z dvojedrnim procesorjem, 2x 2.5 Gigabit SFP vrati in 4x Gigabit Ethernet vrati, GWN7002 je izjemna izbira za podjetja, ki potrebujejo fleksibilnost in razširljivost. Podpira stensko montažo, do 50 VPN predorov in vključuje dva PoE izhodna vrata, kar omogoča napajanje drugih naprav v omrežju. Ta model je zasnovan za enostavno upravljanje do 100 GWN AP-jev, kar zagotavlja, da vaše omrežje ostane varno in učinkovito.

Grandstream GWN7003

Za podjetja, ki zahtevajo največjo zmogljivost in razširljivost, GWN7003 predstavlja vrhunec z dvojedrnim procesorjem, 2x 2.5 Gigabit SFP vrati, 9x Gigabit Ethernet vrati in podporo do 100 VPN predorov. Ta model prav tako ponuja stensko montažo in dva PoE izhodna vrata za dodatno fleksibilnost. Z možnostjo upravljanja do 150 GWN AP-jev, GWN7003 zagotavlja vrhunsko učinkovitost in varnost za kompleksne omrežne strukture.

Vsak model v seriji GWN ponuja edinstvene značilnosti, vključno z naprednimi varnostnimi funkcijami, visoko prepustnostjo VPN, in izjemno upravljanjem omrežja, kar zagotavlja, da boste našli popolno rešitev za vaše specifične potrebe.

Enostavno upravljanje in vzdrževanje

Upravljanje preko GWN.Cloud, GWN Manager in vgrajenega krmilnika Možnosti upravljanja vključujejo tudi spletni GUI, CLI (konzola, Telnet) in SNMP (v1/ v2c/v3) Podprto je spremljanje uporabe CPU in pomnilnika Podprta so skupna omrežna orodja, kot so Ping, Traceroute, UDLD (TBD) in test bakra za analizo omrežnih težav RMON, Syslog, statistika prometa in sFlow (v teku) za optimizacijo omrežja LLDP in LLDP-MED za samodejno odkrivanje, zagotavljanje in upravljanje končnih naprav.

Več informacij na strani proizvajalca Grandstream

Grandstream Multi-WAN gigabitni VPN usmerjevalniki